torstai 5. marraskuuta 2009

Sick, not sick

Oon tosi harvoin kipeänä, mutta niin vain se ihana lentsu on jo kurkussa kiinni...Kurkku on ollut kuin kaktus koko päivän, mutta muuten olo on vielä ollut suhteellisen normaali. Jäseniä kyllä vähän kolottaa, ja treenin määrä ei ole ollut niin suuri, että se johtuisi siitä. Viime hetken flunssanestotoimenpiteinä olen mm. ottanut valtaisan yliannostuksen Strepsilsiä ja toivon, että tämä tepsii. Ei nyt oikein olisi varaa olla kipeä, näytöstreenejä tulossa ja kaiken näköistä muutakin on TO DO -listalla.

Viime sunnuntaina oli lyyrisen jazzin showtime, ja esitys nyt meni miten meni. Ei niinkään meistä johtuvia virheitä, mutta teknisiä ongelmia musiikin kanssa. No can do, shit happens and the show goes on, tätähän se on. Ihan ok fiilis jäi joka tapauksessa.

Tällä viikolla on ollut Janen ihania balettitreenejä, vähän lisää balettia Lauran toimesta (joka sijaistaa Sirpaa) sekä sit lyyristä jazzia. Tänään skippasin Christinan edari-baletin (taas), koska tää lentsu nyt roikkuu kurkussa kiinni. Huomenna ehkä pointtiin, Emman balettiin en ehtine.

Suomen synkkä syksy saa mut kaipaamaan ulkomaille niin paljon, haaveilen uudesta tanssireissusta Nykiin keväällä...we'll see what happens. Ens viikolla lähden onneksi minibreikille Lontooseen, sielläkin olis tarkoitus tanssia, tanssia ja tanssia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti