lauantai 24. lokakuuta 2009

Back in biz

Pieni taiteellinen tauko. Elossa kuitenkin ja voitu paksusti koko kesän ja alkaneen syksyn, joten ehkä hiljaiselo johtui vain kirjoitusinnon puutteesta...

Kesä oli, kesä meni. Olin kesällä muutaman viikon New Yorkissa, tarkoituksena vain nauttia tanssista. Ja voi pojat, kyllä nautinkin. Baletti, lyyrinen jazz, contemporary jazz ja moderni täyttivät päiväni ja kuten aina, time flies when you're having fun. Olen suuri NY fani ja vielä kun yhdistin kaupunkirakkauteen toisen suuren rakkauteni, tanssimisen, niin yhdistelmä oli täydellinen.

Lähdin Nykin reissuun yksin. Ensin yhden tutun piti lähteä mukaan, mutta aikatauluongelmien vuoksi päädyin reissuun ilman frendejä. Tää ei ollut mikään suuri katastrofi, koska tykkään reissata yksin...tulee helpommin tutustuttua uusiin ihmisiin ja koettua sellaisia asioita, joita ei tulisi kaverin kanssa todennäköisesti tehtyä. Ja monet asiat vaan järjestyy helpommin, kun matkustaa yksinään, esim. nyt sain kämpän aivan loistavasti. Asuin kaverin kaverin luona, jota en ollut koskaan aiemmin tavannut, mutta loppujen lopuksi kaikki meni aivan loistavasti. Kämppis osoittautui huipputyypiksi ja tutustutti minut myös omiin kavereihinsa. Kämppiksen kautta tuli muun muassa koettua 4th of July Manhattanin huipulla - kämppiksen työkaveri järjesti itsenäisyyspäiväjuhlat erään pilvenpiirtäjän katolla. Quite cool :)

Tanssi Nykissä oli sanalla sanoen IHANAA. Tunnit olivat elämyksiä ja opettajat persoonia. Haasteita piisasi loputtomiin, mutta samalla tuli koettua myös hienoja onnistumisen ja oppimisen hetkiä, joten ei olisi voinut paljoa enempää toivoa. Tanssi täytti päiväni melko tehokkaasti, mutta toki ehdin nauttia kaupungista muutenkin. Minulla ei ollut suuria paineita ravata nähtävyyksiä katselemassa, koska olen vieraillut Nykissä useamman kerran aiemminkin. Keskityin enemmänkin nauttimaan Nykin elämän pienistä iloista - metromatkoista Manhattanin ja Queensin välillä, kahvikupposesta Starbucksissa, komediaillasta Chelseassa, biitseilystä Coney Islandilla, uusien ihmisten tapaamisista...Ja okei, shoppailusta myös :) Yksi lepopäivä tanssista oli intensiivisellä reissulla liki must ja sehän meni oikein mukavasti harrastaen palauttavaa (ja aina niin hyvää tekevää) shoppailuliikuntaa New Jerseyn Woodbury'sin outlet-"kylässä". Teki hyvää kaikelle muulle paitsi lompakolle, mutta se oli pieni murhe se. Visa vingahtaa :) Suosittelen Woodburya lämpimästi, ainakin omaan makuuni parhaat merkit todella kätevästi ja EDULLISESTI yhdestä ja samasta paikasta. Ja aina kannattaa ostaa, koska A) saa taatusti edullisesti B) Suomesta et saa samanlaisia C) jos et osta, niin kadut kuitenkin jälkeenpäin. Plus D) pidät talouden pyörät pyörimässä, kun et haudo dollareita taskusi pohjalla :) Joojoo seliseli, tässä vaan yritän vakuutella itselleni, että miksi mun Visa-laskut on niin korkeita, heh.

Kuvat kertoo aina enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä muutamia kuvia Nykin reissulta. Palataan Suomen syksyyn ja ajankohtaisempiin asioihin tuonnempana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti