lauantai 23. toukokuuta 2009

Mihin se kevät meni?


Kohta se on ohi, huomenna vika näytös. Christinan Carmenista matadoreja on jäänyt matkan varrelle - huomenna meitä (toivottavasti) nousee lavalle 6. Keskiviikon kenraali olis voinut mennä paremminkin, mutta omahyväisesti ajatellen oma suoritus oli jees :)! Mut ryhmähän tässä esiintyy, joten toivoa sopii, että huomenna kaikilla tulee se jees-suoritus.

Viime viikon Emman baletin esitys meni jotenkuten, en oo nähnyt videomateraalia, joten en osaa sanoa. Oma suoritus tuntui ihan OK:lle, toivottavasti se oli ulkopuolistenkin silmiin sitä. Hienoja tanssiasuisia ryhmäfotoja ainakin sain, vielä kun jaksaisin viilailla kuvia vielä hitusen koneella.

Tää viikko on ollut kaikin puolin viime viikkoa parempi, joten ehkä sillä nukkumisella on merkitystä :)! Viikko on taas ollut enemmän ja vähemmän balettia täynnä, ensinnäkin ohjelmatreenien vuoksi, ja tiistaina käytiin katsomassa vaihteen vuoksi myös tosiammattilaisten meininkiä: Kansallisoopperan "Kuinka Äkäpussi kesytetään". Äkäpussi oli tosi makee, oli selkeästi parempi kuin odotin. Wilfried Jacobs on aivan huikaiseva tanssija, ja jampalta löytyy tanssitaidon lisäksi aimo annos näyttelijän lahjoja. Musta tuli heti fani :D.

Keskiviikkona oli tosiaan Carmenin kenraali. Sitä ennen tietty Janen J2 baletti. Janen tunnit on ihania, mutta vitsi kun ne on niin täysiä :/ On sula mahdottomuus, että Jane voisi antaa kaikille täyden tuvan tuntilaisille relevanttia palautetta, joten itse en sitä Janen tunneilta oikeastaan enää odotakaan. Suhtaudun Janen tunteihin niin, että havainnoin mahdollisimman paljon itse itseäni ja yritän tehdä sarjat perusvirheitäni parhaalla mahdollisella tavalla välttäen. Onnistumisprosentin kanssa on sit vähän niin ja näin :D.

Torstai olikin helatorstai ja jälleen kerran Aijan tunnit siis ohi suun. Tuun kuolemaan sille kesäkuun tiivarille, anaerobinen kestävyys on pyöreä nolla! Torstaina en todellakaan harjoittanut anaerobista kestävyyttä muutenkaan - nukuin kolmet päiväunet ja lisäksi menin yöpuulle jo puoli yhdeksän aikaan. Oon tullu siihen tulokseen, että niitä univelkoja on ihan hyvä maksella jonkin verran jo ennen lopullista ikiunta ;).

Perjantain Emman J2-3 oli ihana, samoin pointti, jonka Emma tuurasi. Tehtiin sekä J2-3:ssa että pointissa Le Corsairea, pointissa tää muuttui taas astetta haastavammaksi :) Varsinkin se italialainen fouette ;)! Kiinnostuneet voi katsoa kyseisen variaation tästä. Oltiin MELKEIN yhtä hyviä kuin Sylvie "täydellinen" Guillem. Emma korjasi mun en dedans piruetin valmistautumisasennossa tosi olennaisen jutun - mun lantio oli vähän auki, ja silloin piruetti ei heti saa sitä tukevaa pyörimisasentoa. Tän korjaaminen on ollu ihan huippujuttu, tupla- tai triplapirratkin onnistui tän jälkeen helposti! Vielä kun saisin sen viimeisen silauksen näihin mun onnettomiin käsiin ja spottaamiseen...

Tänään jalat oli ihan jumissa eilisestä, ainakin nilkasta alaspäin. Päkiöihin sattui ja nilkat oli ihan yhä rutinaa - tervettä :) Eniwei tänään silti Christinan perusbaletti J2 ja höntsäilynä alkeet2. Sain ainakin kunnolla venyteltyä niiden välissä. J2:ssa flick-piruetit onnistui muuten paremmin kuin ikinä, jiihaa. Huomenna sit SYK:n lavalla vikaa kertaa tänä keväänä, tackar och pockar :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti