tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kesä ja kesän tanssitunnit

Siis mahtista, kesä kesä kesä :)! Tai oli ainakin vielä tänään, huomiselle onkin sit luvattu kunnon syyskelejä, +10, viimaa ja sadetta - jokaisen unelmien kesäsää...

Carmenin näytöskin oli ja meni, eikä se nyt ihan penkin alle mennyt. Puhun taas vaan omasta puolestani, kun en oo nähnyt videota, että miltä se OIKEESTI näytti. Puvut oli kyl hienot, Christinalle isot kiitokset, että oli se oli jaksanut Oopperan pukuvarastossa käydä kaivelemassa ne...Emman esityksessä ei jännittänyt, mutta Carmenissa se vanha tuttu värinä kuitenkin pääsi yllättämään mut ennen lavalle menoa. Onneks on se rutiini ja tieto siitä, että esityksen alusta n. 10-20 sekunnin päästä jännitys alkaa helpottaa. Esityksen loputtua yleisön reaktio oli aika hauska - aluks ne ei tajunneet, että se loppui ja sit tuli yllättävänkin isot aplodit. Jäi hyvä mieli, ja se oli tärkeintä :)

Tällä viikolla alkoi sit kesätunnit ja Aijan dance hall tiivari = 2 viikkoa joka arkipäivä Aijan DH jatko-tunti. Pelkäsin tiivaria jo viime viikolla, koska oon ehtinyt niin huonosti käymään Aijan tunneilla loppukeväästä - Aijan DH-tiivari ajaa hyväkuntoisimmankin ihan piippuun, koska tunnit vaan on niin raskaita. Jos ei usko, niin sopii tulla kokeilemaan! 30 askelkyykkyhyppyä, 20 haarataittoa, 20 spagaattihyppyä, 30 matopunnerrusta, 10 yhden käden punnerrusta (per puoli), 40 linkkarivatsaa, 30 kärräriä, 20 siltakaatoa, + lisäks vähän lantion sheikkausta II asennon grand pliessä ja tietty päälläseisonnassa. Nää siis vaan alkulämmittelyksi, sit aletaan vasta tanssimaan!!

Hehe, voin kertoa, että itse lintsaan aina vähän, kun Aijan silmä välttää. Paska kunto mikä paska kunto :D. Lähinnä lintsaan sen vuoksi, että mulla olis edes vähän voimia Aijan koreografioihin jotka on nopeita, vaikeita ja raskaita. Mutta samalla niin uskomattoman hienoja ja palkitsevia. Ja se musiikki, mii laik sou mats! Puhumattakaan ihmisistä, Aijan tunnilla käy ihan superhienoja tyyppejä ja (roisi) huumori kyllä kukkii :)

Tänään oli vasta tiivarin toinen päivä, ja kaikki on mennyt toistaiseksi yllättävän hyvin. En ollutkaan niin rapakuntoinen pikkupossu, kuin olin luullut. Hypyt nousee yllättävän sähäkästi ja siltakaadot + kaikki muut akrobaattisemmat liikkeet on sujuneet aika jees. Huomenna on kyl varmaan paikat jo tosi jumissa, pari päivää kuitenkin vasta mennyt. Ja silloin vasta tanssijat punnitaan, kun väsyttää, paikat on jumissa ja on huono päivä.

Joo, ja sit ne muut tunnit - on mulla niitäkin. Balettia tietty. Tänään en mennyt balettiin, mut eilen olin, ja olipa jännää olla Sirpan baletissa vuoden tauon jälkeen. Sirpalla on kyllä hyvin omalaatuinen tapa näyttää sarjat ja sarjat muutenkin eroaa esim. Janen ja Christinan sarjoista aivan valtavasti. Liikkeet ja musiikin käyttö, Sirpa on todellakin Sirpa. Hippasen olin taas pihalla :D. Huomenna pitäis mennä sekä J2-3:een että J1:een, ja saas nähdä, et kuin kovaa kapsahdan kuusenlatvasta maanpinnalle, kun meen ekaa kertaa koskaan Sirpan J2-3 tunnille. Se Sirpan J1 ei oikeesti ollut vaikea, se oli vaan vähän erilainen, ja olinhan mä viimekin kesänä Sirpan J1-tunneilla. Mut vähän kyl mietityttää se huomisen J2-3, et millasta settiä Sirpa siellä teettää...No, se jää nähtäväksi, tulta päin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti