torstai 11. kesäkuuta 2009

Tajuamus

Tiedättehän, kun välillä tulee sellaisia hetkiä, että "miksi ihmeessä en oo ymmärtänyt tätä aiemmin"? Esim. vaikkapa än yy tee NYT :)?

Tänään sain taas yhden tajuamuksen, ja tunsin itseni idiootiksi...Ei ehkä ihan niin noloa kuin toi änyyteenyt, mutta kuitenkin tää juttu olis vaan pitänyt tietää, koska olen A) penkkiurheiluhullu ja B) tanssihullu. Eli homma meni siis näin: Kaveri laittoi mulle linkin Youtube-klippiin, jossa Mikhail Baryshnikov (maailmankuulu venäläinen balettitanssija) tekee 11 kierroksen piruetin. Baryshnikov on k.o. klipissä jo vähän vanhempi ja arkivaatteissa. Katselin klippiä eka vähän toisella silmällä, mut sit aloin miettimään, että miksi kaveri näyttää niin tutulta. Sit jossain takaraivossa alkoi soida pieni tuttu sävelmä...Sex&TheCityn tunnari --> helevettiläinen, Baryshnikovhan oli se jamppa, joka näytteli Carrien venäläistä taiteilijapoikaystävää Aleksander Petrovskya!! Enpä vaan ollu tajunnut aiemmin...

Innostuin samalla kattomaan muitakin Baryshnikovin klippejä Youtubessa, ja löysin sieltä esim. variaation Le Corsairesta. Ollaan tehty Emman J2-3 baletissa pari kertaa tota miehenkin variaatiota ja oltiin siis melkein yhtä hyviä kuin Baryshnikov. Melkein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti