maanantai 8. marraskuuta 2010

Dance - TANSSIN VOITTO

Mahtavaa Sam! Olit kertakaikkisen upea.


(Kuva Ilta-Sanomien nettisivuilta)

Aikaisemmin kirjoitin, että mun suosikki on Markku, mahtavan lavapresenssinsä ansiosta, ja sellaisena Markku pysyikin mulle loppuun asti. Samalla olen kuitenkin aivan huikean iloinen Samin voitosta. Sam oli kisan teknisesti paras tanssija, monipuolisin, muuntautumiskykyisin ja ehdottomasti sympaattisin.

Samin lahjakkuus on harvinaislaatuista jopa Suomen ulkopuolella - en ole nähnyt edes Jenkeissä montaa noin loistavaa miestanssijaa. Minttu puolestaan on ihana ja lahjakas tanssija, mutta Jenkkilästä löytyy Mintun kaltaisia naistanssijoita melkoisesti. Mintulla on sitäpaitsi edelleen hurjasti kasvettavaa esiintyjänä.

Monilta keskustelupalstoilta on voinut lukea, että Minttu olisi hyötynyt stipendistä eniten, mutta eihän kilpailussa tästä ole kyse, vaan siitä, kuka on Suomen suosituin tanssija. Palkinto on toissijainen juttu, ei tässä äänestetty kehityskelpoisimmasta tanssijasta! Kuten Marco jo kisan varhaisessa vaiheessa sanoi, että kyseessä ei ole mikään tanssikoulu, vaan NYT HAETAAN VALMISTA PAKETTIA! Mitä ammattimaisempi taso kilpailussa, sen parempi, kyllä niitä harrastelijoiden tanssikisoja voi käydä sit katsomassa Dance Actionissa tms...LOL :)

Finaali itsessään oli mahtava, kaikki kilpailijat olivat parhaimmillaan ja esitykset olivat todella upeita. Koko ohjelma oli TANSSIN VOITTO!1 kommentti:

  1. Heippa Sporttiprinsessa! Huomasin että olet liittynyt blogini lukijaksi ja tahdonkin toivottaa sinut henkilökohtaisesti tervetulleeksi seurailemaan touhujani!

    Ja erityismaininta siitä kuinka ihanan intohimoisesti ja kauniisti kirjoitat tanssista, itse menin aivan kananlihalle postauksiasi lukiessani!

    <3Ninnis

    VastaaPoista