keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tanssikuulumisia

Kappas se onkin jo maaliskuu. Lomat on lusittu ja hiihdot tältä vuoldeta melkein hiihdetty, pari reissua olis vielä tiedossa :) Voi siis taas keskittyä tanssahteluun.

Varvas on parantunut sen verran hyvin, että tanssiminen pehmeillä tossuilla ei enää satu, mutta edelleen kovakärkiset tuottavat tuskaa, vaikka varpaan teippaisi hyvin. 10 minuutin Gaynoreilla tanssimisen jälkeen tossu painaa melkoisesti :( Tällä hetkellä ennätys kovakärkiset jalassa on 45 minuuttia, sitten on pakko vaihtaa takaisin pehmeisiin tossuihin. Tosin edistystä tämäkin on, alussa pystyin pitämään Gaynoreita jalassa vain n. 10-15 minuuttia.

Murtuman paranemisen jälkeen eli tämän vuoden tammikuusta lähtien olen treenannut hieman normaalia vähemmän. Olen ensinnäkin yrittänyt antaa kropalle aikaa päästä takaisin aiempaan kuntoon ja samalla yrittää välttää ylilyöntejä, jotka yleensä aina johtavat rasitusvammoihin. Kuitenkaan en ole vammoilta täysin välttynyt. Vammalistaan kuuluu esim. vasemman  takareiden revähtymä, joka on tosin paranemaan päin, mutta vaatii ennen tuntia huolellista lämmittelyä, muuten voi olla satavarma, että grand battementeissa sattuu...Lisäksi mun vasen nilkka on kipeytynyt, nilkan etupuolella on todennäköisesti tulehdus...Nyt siis ollaan tulehduskipulääkekuurilla ja otetaan treeneissä vähän kevyemmin.

En tänä keväänä tee näytöksiä. Pointtitossu on vielä sen verran kivulias jalassa, joten mielestäni ei ole järkeä kiusata itseään kärkityöskentelyllä, varsinkin kun nilkatkin ovat pitkän tauon jälkeen aika heikossa kunnossa kärkitossutreeniä ajatellen. Ensi syksynä sitten taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti