lauantai 25. syyskuuta 2010

Parasta tanssia Helsingissä

on ystäväni Annan pitämä contemporary jazz. Ai miksi? Anna on ottanut tuntiinsa oppia New Yorkin parhailta opettajilta, ja kun tähän yhdistää Annan oman lahjakkuuden ja ajatuksen tunnin rakenteesta ja tanssista yleensä, niin AVOT; loistava tunti!

Kun ei löydy sellaista tuntia, jolla haluaisi käydä, on sellainen pidettävä itse :) Torstai -iltaisen tunnin jälkeen olin pitkästä aikaa aivan fiilareissa, vihdoin sain oikeasti tanssia - vaativa koreografia, joka antoi kuitenkin vapauden tulkintaan. RAKKAUTTA :)!

Koreografian musiikkina oli Oonan "Tore My Heart". Annan koreografiassa oli jotain samaa pimeää ja "hullua" kuin mm. SYTYCD-koreografina tunnetun Sonya Tayeh'n koreografiassa - mä tykkäsin!!

Tässä e.m. biisiin Sonyan SYTYCD-koreografia.

4 kommenttia:

 1. Moikka! Kiva blogi,pitää alkaa seurailla. Tanssitko edelleen Hto:ssa ja millä tunneilla? :)

  VastaaPoista
 2. Moikka Kris! Tanssin joo HTO:ssa edelleen, käyn lähinnä Janen tunneilla (edistyneet ja J3). Sit ohjelmassa on jonkin verran näitä contemporary& lyrical jazz-proggiksia oman tanssiporukan kesken, ja välillä käyn myös StepUp:ssa lyrical & moderni-tunneilla.

  HTO:n jazz-tunnit on todella buu, mikä on sääli.

  VastaaPoista
 3. Jane on huippu :)

  ja hahah mulla on kokemusta tasan yhdestä HTO:n jazz-tunnista. Se oli aikuisten alkeet mutta keski-ikä oli ehkä 15. Justin Timberlake soi ja teinit jauhoi purkkaa...siihen se sitten jäikin :D

  VastaaPoista
 4. Jane on paras :) Apuaa, pystyn niin kuvittelemaan ton sun jazz-tunnin, LOL :D Jos jossain vaiheessa tulee hinku tehdä muutakin kuin balettia, niin Tanssivintin jazz-tunnit on aika hyviä. StepUp:lla noi lyrical jazz-tunnit on myös tosi jees, sääli vain kun ne on vaan 60 minuutin mittaisia, niillä ei ehditä ihan hirveesti tehdä tekniikkaa.

  VastaaPoista