lauantai 13. lokakuuta 2012

Paluu ja uusi alku, taas kerran :)

Hei kaikki ihanaiset tanssijat ja muut sporttaajat siellä ruudun toisella puolella. Ja sohvaperunat myös :)

Tää tekis niinkun paluun piiiitkältä tauolta. Pohdiskeltuani, että miksi tämä blogi on olemassa ja haluanko sitä jatkossa ylläpitää, niin tulos oli, että haluan aidosti ja oikeasti jakaa liikunnan riemuja ja välillä muitakin tuntoja teidän kanssanne.

Kaikki sporttailu on kuulunut luonnollisesti ohjelmaan tauonkin aikana. Tanssinut olen, paljon. Kehityksestä en niinkään tiedä, mutta kivaa on matkan varrella taas kerran ollut. Laskuhommia on myös tullut harrasteltua, ja olen vihdoin innostunut oikeasti myös kiipeilystä. Kiipeilyä on tullut kokeiltua epäsäännöllisen säännöllisesti jo vuosikausia, mutta en ole koskaan tehnyt sitä tarpeeksi systemaattisesti, jotta hommassa olisi kehittynyt. Kovin edistynyttä ei homma vieläkään ole, mutta it's getting there :) Kiipeilyssä on aivan ihanaa, kun näin aloittelijana kehittyy nopeasti. Aivan toista kuin kyntäminen vaikkapa balettitunneilla - vuosikausia rehkit ja yrität vaikkapa nelospiruettia, etkä vieläkään onnistu. Muuten kuin 1-2 kertaa vahingossa ja silloin kun kukaan muu ei edes näe.

Kesälomani kului yllättäen taas New Yorkissa tanssin pyörteissä. Näin vuosien karttuessa (kyllä, maaginen 30 meni tässä blogitauon aikana myös rikki) odotan koko ajan, että koska ikä alkaa näkyä tekemisessä. Koska alkaa sattua, koska jalka ei enää pysy korvan vieressä, koska hyppy alkaa laahata maata jne. Voin kertoa, että näin ei ole vielä käynyt. Erityisesti New Yorkissa odotin, että onko tämä SE kesä, jolloin en enää kehity, ja tanssin huonommin kuin ennen. Kuitenkaan tämäKÄÄN ei vielä ollut se kesä, vaan oikeastaan päinvastoin. Tanssi tuntui paremmalta ja luontevammalta kuin koskaan ennen ja kun lähdön hetki takaisin Suomeen tuli, niin itkuhan siinä pääsi. Huikean ihanat tanssiviikot kuluivat kuin siivillä mitä mahtavampien opettajien, koreografien ja tanssijoiden kanssa, voi että sitä on nyt taas ikävä...

Otettiin taas tanssikamun kanssa muutamia Ballerina Project-henkisiä kuvia Manhattanin eri puolilla, alla eräs yksinkertainen otos Battery Parkista, Manhattanin eteläkärjestä.

Sporttiprinsessa @ Battery Park, New York.

Nyt viikonlopun balettitreenit kutsuvat, palataan taas pian astialle muruset! Lupaan, ei kestä kahta vuotta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti