lauantai 25. huhtikuuta 2009

Viuh vauh viikonloppu

Kauheen nopeesti tää aika juoksee. Just vasta oli viikonloppu, ja nyt taas...Ei kai pitäis valittaa, koska viikonloputhan on ihania. Nytkin on ihan mieletön sää, aurinko paistaa ja lämpöä on melkein 15 astetta. Ja tänään illalla meen katsomaan Rock the Balletin - tätä oon venannut kuin kuuta nousevaa viimeiset kaks kuukautta, lipun ostosta lähtien.

Viikko vierähti töitä tehden ja tanssien tietty. Christina on ollut tän viikon poissa ja ollaan treenailtu sitä Carmenia omatoimisesti, viime lauantaina ja tänään lauantaina. Nyt esitykseen on enää kuukausi ja jo on perkele jos C ei huomenna suostu kertomaan, että ketkä siihen esitykseen tulee ja mitkä on paikat. Ja jos C ottaa siihen säälistä mukaan ne "lapaset", jotka sitä koreografiaa ei osaa / taidot ei riitä sen puhtaaseen suorittamiseen, niin silloin harkitsen kyllä vakavasti feidaavani koko esityksen. Esityksestä tulee tällöin satavarmana pannukakku, koska ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki...

Tiistaina olin pitkästä aikaa Tiian baletissa. Tiian baleteissa kävisin mielelläni enemmänkin, koska tykkään tosi paljon Tiian sarjoista niin tangolla kuin keskilattiallakin. Hiki tulee aina, ja itseään pitää haastaa. Ja aina löytyy vaihtelua niin temmossa kuin liikkeissäkin = Iso plussa! Christinan tunnit on hyvin christinamaisia joka ainoa kerta, yllätysmomentit puuttuvat. Näin ollen niihin mukavoituu, kun oppii ne tietyt perusasiat. Ja kuten hyvin tiedämme, niin vain itseään haastamalla kehittyy. Ajattelin mennä ensikin viikolla Tiian tunneille tiistaina, sekä J2:een että J1:een. Periaatteessahan mulla olisi tiistaisin sitä modernia (J3), mutta koska mulla on nyt Anita-kyllästys, niin aio enää loppukeväänä käydä k.o. tunnilla. Ehkä syksyllä taas, mutta jossain vaiheessa mulle iski totaalinen kyllästys Anitan nykärin liikekieleen ja musiikkeihin. Joten, miksi kiusaisin itseäni pakkokäymällä Anitan tunneilla, kun saan enemmän irti joistain muista tunneista.

Keskiviikkona taas Janen balettia, J2 ja pointti-tanko. Tanko ei mennyt niin huonosti, kuin ajattelin, joten jotain kehitystä kärjillä on tapahtunut :) Working my way up! Hypyt aukeavat nyt hienosti, vaikka itse sanonkin :) Tän täytyy johtua siitä, että Aijan dance hall-tunnit (jotka vetävät lihaksiston aina jumiin) ovat loistaneet poissaolollaan mun treenikalenterista jo kohta kolmatta viikkoa. Tää on tosin tahatonta, haluaisin käydä tunneilla, mutta aina on tullut jotain muuta, joku ohjelmatreeni, pääsiäispyhä tai oma terveydentila...kai mun pitäis yrittää maanantaina mennä Aijan tunnille, mutta samaan aikaan on se joukkuevoimistelun MM-karsinta ja sit tietty Christinan J3 & J2 baletit - saas nähdä meenkö...Keskiviikko-iltana oli myös Emman ohjelmatreenit, ja ohjelma alkaa (luojan kiitos) jo näyttää suhteellisen yhtenäiseltä. Ihan hyvä fiilis siitä.

Perjantaina oli mun lempparitunti, Emman J2-3. Tuli mokia, mutta myös onnistumia, ainakin pirueteissa. En muista, koska mulla olisi viimeksi ollut noin hyvä piruettipäivä, sillä etenkin oikean jalan piruetit pyöri ihanasti. Tiedä sitten, miltä se näytti, mutta hyvä fiilis meinasi räjäyttää tajunnan :)! Attitude pyöri 2 kierrosta helposti ja passé-pirueteissa tein triploja! Käsittämätöntä, kun jonain päivinä ykköspiruetitkin tuottaa vaikeuksia...Tää ei varmaan tuu toistumaan pitkään aikaan, joten aion iloita noista hetkistä vielä kauan :)

Tänään höntsäiltiin tosiaan sitä Carmenia ilman Christinaa, huomenna uusiksi kera Christinan. Huomenna tiedossa myös Aijaa, joka pitää omille oppilailleen "spesiaalitreenit", tehdään varmaankin afroa ja dunhamia. Akrobatiasta ei ole ollut puhetta, toivon kyllä että tehtäisiin. Aijan treenit ovat klo 12-14, C:n treenit puolestaan klo 15 ->. Mukavan löysä päivä siis tiedossa...NOT. Oon vähän huolissani, mitä mun nivunen tykkää tosta Aija-treenistä, kun se alkoi tänään hieman vihoittelemaan sivuspagaatia venytellessä - kai se jotenkin niksahti. Sormet ristiin sen puolesta, että se kokisi ihmeparantumisen huomiseen mennessä.

Nyt lähden viel lenkille ja yritän saada ajan kulumaan nopeasti, olisipa kello jo iltakahdeksan ja Savoyn esirippu aukeaisi. Rock rock, Rock the Ballet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti