maanantai 6. huhtikuuta 2009

Zzzzzz...

Ei tanssia, lenkkiä, lihaskuntoa tai mitään muutakaan sporttailua tänään. None whatsoever. Enkä varmasti ole käppäillyt edes niitä terveysliikunnan suosittelemaa 10 000 askelta, hyvä jos 3 000 on tullut täyteen...Tää on siis ollut se kuuluisa LEPOPÄIVÄ.

Vähän outo fiilis pitää lepopäivää, mut kyl se nyt vaan tuli tarpeeseen. Varvas on kipuillut ja fiksujen ihmisten mukaan tämmönen lähtee vaan levolla. Pitänee uskoa. Tänään olis kyllä ollut dance hall reggae treenit, missä olis ollut erittäin hyvä olla läsnä - pari viimeisintä koreografiaa on menny multa ihan ohi, kun oon joutunut priorisoimaan balettitunteja DH-tuntien sijaan. Mutta en mennyt treeneihin, piste. Tää varvaskin itse asiassa niksahti viime viikon DH-treeneissä yhdessä liikkeessä, jossa se on meinannut rusahtaa jo monta kertaa aiemminkin, eli ehkä ihan hyvä etten nyt itsetuhoisesti ja itsepäisesti mennyt pahentamaan sitä.

Miten olen nyt juhlinut tätä poikkeuksellista arkivapaailtaa? Laulamalla karaokea, käymällä syömässä hyvässä ravintolassa, näkemällä ystäviä, käymällä leffassa? No joo, öö ei ihan...Kävin hammaslääkärissä ja hampaan paikkauksen jälkeen tulin kotiin ja painuin suoraan vällyjen alle. Kello oli tässä vaiheessa hurjat puoli viisi iltapäivällä, eli ei edes Pikkukakkoseen asti jaksanut pirkko valvoa...Nukuin siis reilun neljän tunnen päiväunet ja nyt sitten simmut ihan sirkeinä, tämmöistä unirytmiähän aina suositellaan ;)

Huomenna luultavasti takaisin tanssin pariin, mikäli varvas on ajatukselle myönteinen. Huomenna haen lisäksi mun pyörän huollosta, jee! Huolto tuleekin vähän kalliimmaksi kuin olin ajatellut, sillä takakasetti piti vaihtaa, samoin ketjut, ja muutakin pikkukremppaa piti kuulemma korjailla. Rahanmenoa ei näemmä vaan voi estää, buuuuuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti